15 years helping New Zealand businesses
choose better software

About Gripp

Gripp is a softwarecompany that aims on agencies and service providers. Gripp has over 2200+ customers and about 16.000 daily users.

Learn more about Gripp

Pros:

Not Available

Cons:

Not Available

Gripp ratings

Average score

Ease of Use
4.4
Customer Service
4.5
Features
4.3
Value for Money
4.5

Likelihood to recommend

9.1/10

Gripp has an overall rating of 4.5 out 5 stars based on 15 user reviews on Capterra.

Filter reviews (15)

Sort by

Have you used Gripp before?

Share your experiences with other software buyers.

Filter reviews (15)

Rik
Algemeen directeur in Netherlands
Graphic Design, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Alternatives Considered:

Snel, eenvoudig en goed schaalbaar, maar wel alle controle en inzichten.

4.0 3 years ago

Comments: GRIPP is een uitermate nuttige oplossing die veel zaken bundelt in 1 platform, waarbij je als organisatie essentiële zaken als planning, relatiebeheer, offertes, administratie en hr zaken kan stroomlijnen, waarbij je ook nog eens snel inzicht hebt ik alle facetten qua omzet, uren, etc. De schaalbaarheid is heel erg fijn. Met een schakel omzetten voeg je een nieuwe collega of tijdelijke stagiaire bij of af.

Pros:

De planning tool is essentieel, net als de offertes / facturen en het administratieve (ook boekhouding) deel van GRIPP. We werken er iedere dag veelvuldig mee en houden er alles van onze organisatie in bij. Essentieel onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Cons:

Zonder enige boekhoudkundige voorkennis is het integreren van die module wel complex. Dat ligt niet aan GRIPP, maar aan de inhoud qua boekhoudkundigheid. Dit zou makkelijker moeten kunnen. De versie voor op mobiele telefoon is helaas ondermaats. Die werkt niet zo fijn als de reguliere versie. Daarop kijken ik enkel voor de planning.

Ralph
Designer in Netherlands
Marketing & Advertising, Self Employed
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Compleet pakket dat dagelijkse routines vergemakkelijkt

4.0 3 years ago

Comments: Prettige tool voor dagelijks gebruik, maakt dagelijkse administratieve zaken gemakkelijker op een begrijpelijk wijze.

Pros:

Dagelijkse taken als gedetailleerde urenregistratie, projectplanning en offertes creëren minder tijdrovend.

Cons:

Een goede mobiele versie ontbreekt. De tool is te raadplegen op een mobiel, maar niet ideaal. Voor urenregistratie is een aparte app beschikbaar, maar die werkt niet intuïtief.

Mario
Managing partner in Netherlands
Marketing & Advertising, 2–10 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Gripp

4.0 3 years ago

Comments: De ervaring is goed. Een snelle helpdesk die voorheen op via de desktop applicatie via een button onderaan de pagina snel te bereiken was. Om 1 of andere redenen is deze weggehaald.

Pros:

Gripp is gebruiksvriendelijk en snel onder de knie te krijgen. Grote knoppen snel thuis

Cons:

Het nadeel is dat de bijgeleverde app niet goed functioneert en niet dezelfde gebruiksvriendelijkheid heeft zoals de desktop applicatie wel kent.

Sanne
Sanne
Directeur in Netherlands
Verified LinkedIn User
Marketing & Advertising, 11–50 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Fijne tool

4.0 3 years ago

Pros:

Gripp helpt ons bij veel processen in het bedrijf te stroomlijnen: CRM, opdrachten facturatie, verlof, zit er allemaal in.

Cons:

Ik vind het programma nog steeds niet echt mooi, en dat is wel belangrijk om mee te werken. Verder zou ik graag op opdracht dingen kunnen wegleggen om te ontwikkelen.

Rob
Directeur/eigenaar in Netherlands
Marketing & Advertising, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Alternatives Considered:

Ambassadeur van Gripp

5.0 3 years ago

Comments: Gewoon heel goed, heb het al op diverse plekken aanbevolen.

Pros:

Gemak, eenvoud, doet gewoon wat het moet doen.

Cons:

Weinig personalisatiemogelijkheden, oplossingen voor marketing (automation) zijn beperkt.

Marco
eigenaardig in Netherlands
Design, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Alternatives Considered:

Get the Gripp

4.0 3 years ago

Comments: Super!! onze organisatie kan niet meer zonder.

Pros:

Offerte & Facturatie module zijn voor ons het belangrijkste, super in gebruik.

Cons:

Vind de planning niet "kijk" vriendelijk, moeilijk om dingen te lezen. Wij zetten de planning op 5 dagen, als er meerdere dingen gepland zijn voor meerdere personen valt er een hoop info weg. Heb andere planning software gezien die dat beter visualiseert.

Simone
Directeur in Netherlands
Furniture, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Zeer gebruiksvriendelijke software

5.0 3 years ago

Comments: Erg tevreden over service ondersteuning. Je wordt altijd goed en snel geholpen

Pros:

Alles gaat veel sneller, van offerte tot opdracht or factuur. Alles in 1 pakket heel gemakkelijk om mee te werken

Cons:

Het inzien van omzet gaat niet per opdracht maar per opdracht regels, dat vind ik onoverzichtelijk. Administratief niet alle uitdraai mogelijk. Ook bijvood een opdracht lijst kun je niet uitdraaien

Terry
Senior Projectmanager in Netherlands
Graphic Design, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Serieuze Gripp op je bedrijf

5.0 3 years ago

Comments: Goede heldere en plug en play applicaties, fijne support afdeling, vragen worden serieus genomen.

Pros:

Met alle hardware devices overal en altijd in kunnen loggen op het GRIPP software pakket en met deze applicatie te allen tijden volledig inzicht hebben in je bedrijfsvoering, agenda en projecten.

Cons:

Er zijn weinig minpunten, slechts een enkel dingetje dat nog niet vrij aan te passen is voor bijv. in internationale layouts, maar dat is een kleinigheid en goed mee te leven.

Wouter
Projectbegeleider in Netherlands
Marketing & Advertising, 11–50 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

De naam zegt het al......Gripp (op de zaak hebben)

5.0 3 years ago

Pros:

Alles wat je doet is “gelogged” kan makkelijk weer belangrijke informatie terug vinden. Snelheid van offertes maken en dit ook qua presenteren op mooie manier. Lage instap curve. Als je er een paar dagen met de software werkt worden functies al heel snel duidelijk. Kan wel zo doorgaan. Maar dit is een heel mooi compleet pakket vanaf opdracht tot aan facturering

Cons:

Heb ik eigenlijk niets kunnen vinden. Tja, misschien de maandelijkse abonnementskosten. Misschien de keuze om het pakket te kopen met jaarlijkse servicekosten

Michel
Algemeen Directeur in Netherlands
Design, 11–50 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Grip op je zaak

5.0 3 years ago

Comments: Enorm enthousiast team en blijven ontwikkelen. Luisteren maar feedback en doen er vervolgens ook wat mee. Lage financiële instap met goede uitbreidingsmogelijkheden.

Pros:

Uitgebreid softwaresysteem en toch zo eenvoudig te bedienen.

Cons:

Planningsmodule wordt aan gewerkt, maar is voor ons nog niet optimaal.

Martijn
directeur in Netherlands
Design, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

zakelijk inzicht altijd up to date

4.0 3 years ago

Comments: Met name het feit dat ik altijd inzicht heb in de huidige status van uren, projecten, inkoop en verkoop vind ik heel erg prettig.

Pros:

Ik vind het ontzettend fijn dat projectadministratie en boekhouding in 1 omgeving zit en dat dat heel natuurlijk samengaat in Gripp. Dat maakt het boekhouden ook begrijpelijker en zelfs leuker. De support is ook prettig en bereikbaar, dat vind ik een grote plus.

Cons:

De rapportagetool werkt niet erg intuïtief en toegankelijk, de filters zijn soms lastig in te stellen. Exports (bijvoorbeeld grootboek) maken voor de accountant is lastig.

Remy
Eigenaar in Netherlands
Media Production, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Met Gripp meer Grip

4.0 3 years ago

Pros:

het maken van pakketten en de planningsmodule inclusief verlofmodule. Verder de compleetheid dus inclusief boekhoudpakket. Zou heb je altijd real time overzicht.

Cons:

Geen mogelijkheid tot beheer van machines en auto's e.d. Dus die kun je niet plannen. Alleen koppeling met andere apps voor monteurs. Dit zou ik liever geïntegreerd zien

Linda
directeur in Netherlands
Graphic Design, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Iedere dag word ik er weer blij van zo makkelijk en vernieuwend

5.0 3 years ago

Comments: De interne notities die je apart kan laten meeprinten op een bon is erg handig! Er is vrij simpel zoveel handigs mogelijk

Pros:

Kan heel eenvoudig maar ook erg gedetailleerd, de uitleg op de site maakt dat je alles kan.

Cons:

Een aantal voorbeeld bedrijven hoe zij het hebben ingericht laten zien op de site?

Mischa
Directeur in Netherlands
Online Media, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Toptool. Helpt ons enorm

5.0 3 years ago

Comments: We werken al jaren en steeds uitgebreider met Gripp. Het geeft ons inzicht en controle.

Pros:

Snelheid, gebruiksgemak, inzicht, controle

Cons:

Het is soms even zoeken waar de opties zitten omdat ik alle rechten heb. Grafisch zou het misschien net is krachtiger kunnen.

Roy
Online Marketeer in Netherlands
Marketing & Advertising, 11–50 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

x

4.0 3 years ago

Comments: zeer goed, behalve dat er nog geen mogelijkheid tot week/maand-planning is.

Pros:

gebruikersgemak & koppelingen met andere applicaties zoals Outlook & Exact

Cons:

- de mogelijkheid om een week/maandplanning te gebruiken waarbij opdrachten en contracten wekelijks/maandelijks terugkeren.